| Autopilot'la UYURKEN BİLE para kazanacaksınız... INTERNETI KULLANANLARA, OTURDUKLARI YERDE KAZANMA FIRSATI..!
Sevgili arkadaşlar; Şimdiye kadar nette bir çok kazanc sistemine denk geldim, Bir çoÇunu denedim, ama bence iclerinden en etkilisi ve en iyisi, asagida aciklamasini okuyacaginiz sistemdir. Lutfen dikkatlice inceleyin. Saygilarimla...
Sistemi genel hatlari ile ozetliyoruz :
Internetten bugune kadar milyonlarca kisi para kazanma umuduyla degisik yontemler denemis ve cogu zaman 1 - 2 cent kazanabilmek icin dunyanin zamanini harcamis ve daha sonra 15- 20 $ a ulastiginda da bu paralari paypal ,egold veya benzeri hesaplardan nasil Turkiyedeki hesabima alirim diye dusunerek cikmaza girmistir.Buyuk umitler genellikle 3-5 $ kazanc ile bosa gitmekte ve cogu zaman bu paralarda alinamamaktadir.Buyuk paralar kazandiracagini vaad eden sirketlerinde buyuk cogunlugu odeme yapmayip cek gelecek vaadiyle kendi keselerini doldurmaktadir.
Otomatik kazanc Turkiye sistemi icin yola cikma amacimiz iste bu noktada basladi.
Amacimiz herkesin emeginin karsiligini son kurusuna kadar alarak, ne yaptigini bilerek,parasinin odenmeme endisesini tasimadan her an teknik destek alabilecegini bilmenin verdigi guvenle internetten yasal yollar ile kendisine iyi bir ek gelir kaynagi saglayabilmesidir.
Internetten gercekten iyi para kazanmanin gercek yolu , guvenilir sirketlerin urunlerini pazarlayarak bunlardan komisyon kazanmak ve bunun icinde nerede ne zaman nasil ne sekilde bu isi yapacagina cok iyi karar vermekten gecmektedir.
Simdi gelelim sistemimizin 1.yonune:
Internette en iyi satis pazarinin yabanci ulkeler oldugu tartismasiz bir gercektir.Urun alislarinin buyuk bir kismini internet uzerinden gerceklestirmektedirler.Bu isten para kazanmak icin yapilacak sey internette degisik firma ve kisilerin urunlerini sattirmak amaci ile basvurduklari araci sirketlere uye olarak buradan bir urun secmek ve o urunu satmaya calisarak urun sahibinin verdigi satis basina komisyonu almaktir.
Fakat burada onemli olan kisim hangi urunun kimlere ne sekilde nasil tanitilacagini bilmekten geciyor.Yani herkes birseyler satiyor ama ben ne satmaliyim ?
Sistemimizin 1. yonunde hic yabanci dil bilginiz ve internet tecrubeniz olmasa dahi size verilecek adim adim komutlarla max.1-2 saat icinde kendi isinizi kurup paranizin hesabiniza otomatik olarak gelmesini saglayacak sekilde yapilandirmaniz ,en iyi kazandiracak en cok satilan sattigi garantilenmis urunleri kolaylikla bulup istediginiz sayida is imkani yaratabilecek gerekli tum bilgilere sahip oluyorsunuz.
Sistemin 2. ve en hizli kazanc yonunde ise size bu tum bahsettigimiz hazirliklari yapilmis kurulumu YTL Turkiye banka hesabiniza kazanclarinizi aktarabileceginiz sekilde yapilandirilmis,cok sattigi dogrulanmis bir is imkaninin hazir olarak sunulmasi ve hemen kazanmaya başlayabilmenizdir.Tam yuzde 70 komisyonla kazanacaksiniz.
Diger İnternetten Kazandiracagini Vaad eden Sistemlerle Arasindaki farklar Nelerdir ?
1. DiÇer sistemlerdeki gibi kazandiklarinizi almak icin cek beklemiyor,paranizi Turkiye ye aktarma derdine dusmuyorsunuz .Tum Kazanclariniz YTL banka hesabiniza her ayin 15 inde odeniyor.
2. Diger sistemler gibi paranizin odenmesi icin minimum su kadar miktara ulasmalisiniz masali yok!!!.Hesabinizda ne kadar varsa her ayin 15 inde hesabiniza ulasiyor.
3. Paranizi talep etmek zorunda degilsiniz.Hersey otomatik isliyor.
4. Tum zamaninizi bu ise ayirmak zorunda degilsiniz.Baslangicta isinizi kurmak icin 1,2 saat harcayin sonra sadece hesabinizi kontrol etmek icin sisteme girin!!!
5. Diger sistemler gibi ben simdi ne yapacagim endisesi yok. Her turlu sorunuz icin en gec 24 saat icinde teknik destek alacaksiniz.
6. Dilerseniz online olunan zamanlarda msn den destek alabileceksiniz. mailto:autopilotkazancsistemi@hotmail.com
7. Sadece kendi bilgisayarinizdan degil internete ulasabileceginiz her yerden performansinizi detayli grafiklerinizi kontrol edebilir kazancinizi arttiracak stratejiler gelistirebilirsiniz.
8. Aylik uyelik ucreti gibi bir ucret yok !!!!!!!
Konu SeRKaN tarafından 10-24-2007 Saat 01:36 değiştirilmiştir..
Sebep: linkler silindi aciklama asagida!!!
|