Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2007, 18:43   #9 (permalink)
CeyDa
Gold Üye

CeyDa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Hali:
Teşekkürler: 141
187 Mesaja 329 Teşekkür edildi
Rep Gücü: 22208
Rep Puanı: 221978
Rep Seviyesi: CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)CeyDa uzayda hayat yok diyenlere en büyük kanıt =)
Resimlerim: ()
Cevap: itiraf ediyorum kendime:)

Alıntı:
SeLiNa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kim bu sansli harbi ben nie bilmiorum hem nie solemiyon yuzune bak sonradan pisman olmayasn cik karsina haykir red ederse sogursun saten kendine iskence etme hayatim cik karsisina mutlulugu senle yasasin daha ne isterki bi yurek sefilmek gibi varmi ya
mcx senin bilmediginn ne var hayatim benimle ilgili bilmedigin ) tamam uygulucam deidgini

CeyDa äîáàâèë 10-23-2007 â 18:43
Alıntı:
SerkanHan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bütün duygularin bunlarmidi Ceyda
DUYGULARImin HEpsini anlatirsam forum yetmez.99

Konu CeyDa tarafından 10-23-2007 Saat 18:43 değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Mesaj Koruması (Otomatik Birleştirme)!
CeyDa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla